Menu

Obilježeno 15 godina rada i postojanja firme NF-tel d.o.o.

Preduzeće "NF-tel" d. o. o. Pale u petak je u Aparthotelu "Vučko" na Jahorini prezentovalo svoje najnovije aktivnosti i dostignuća i na taj način obilježilo petnaestogodišnjicu postojanja i uspješnog rada.

Ujedno, ovo je bila prilika i da se obilježi dvanaesta godišnjica Paleol.net Internet servisa, a poseban akcenat stavljen je na prezentaciju najsavremenije opreme za IP video nadzor, koja u znatnoj mjeri može doprinijeti da se poboljša bezbjednosni segment.


- Naša želja je da korisnici i ubuduće mogu računati na to da kod nas mogu pronaći savremena tehnološka dostignuća i rješenja po najpovoljnijim cijenama na tržištu - izjavio je vlasnik firme NF-tel d.o.o. Nenad Furtula.


- Željeli smo da našim saradnicima, dobavljačima, kupcima, klijentima i građanima uopšte predstavimo naš razvojni put u proteklih petnaest godina i pokažemo kako smo vrijednim radom, stalnim usavršavanjem i praćenjem savremenih trendova u ovoj oblasti uspjeli od male firme izrasti u respektabilno preduzeće čije je ime prepoznatljivo na tržištu - istakla je direktor preduzeća "NF-tel" d. o. o. Pale, Nataša Furtula, naglasivši da uspješan recept neće mijenjati ni u budućnosti, jer se stvaranje međusobnog povjerenja sa klijentima na bazi odgovornog i korektnog pristupa i pružanja kvalitetne usluge potvrdilo kao najbolja razvojna vizija.


Prezentacija sistema za IP video nadzor je rađena u saradnji sa firmom "Netiks" iz Beograda.