Menu

Neradni dani

Poštovani posjetioci obavještavamo Vas da firma NF-tel doo neće raditi za državni praznik 9. maja 2018. godine.

Tesla Smartphone 3.1 Lite

Tesla Smartphone 3.1 Lite je telefon sa sjajnim dizajnom i odličnim performansama za nisku cijenu. Telefon ima IPS ekran od 5” rezolucije 1280×720 px koji vam pruža odličan pregled bez obzira da li se igrate, gledate video zapise ili surfujete internetom. Uz žive boje i jasne detalje, slika ostaje jasna i cjelovita čak i kada je gledate pod veoma kosim uglom.

Četvorojezgarni MediaTek MTK6580 procesor od 1.3 GHz u paru sa 1 GB RAM-a obezbjeđuje brzi odziv, glatko surfovanje po web-u, brže preuzimanje i simultani rad više aplikacija, manju potrošnju energije i veoma udobnu upotrebu.

Sony kamera od 8 MPx vas neće iznevjeriti ni pod uslovima smanjene vidljivosti. Zabilježite i sačuvajte važne, emotivne i zabavne trenutke, uz pomoć brendova kojima se vjeruje - Tesla i Sony.

Napravljen je od izdržljive plastike, a metalni ram od legure cinka i aluminijuma obezbjeđuje izuzetnu čvrstinu i otpornost. Tesla Smartphone 3.1 Lite dolazi u crnoj boji, a uz njega dobijate četiri dodatne maske: white, gold i gray – da ih mijenjate prema ličnom ukusu i raspoloženju.

Tesla Smartphone 3.1 Lite efikasno koristi sve prednosti Android 6.0 Marshmallow operativnog sistema, uz App Standby funkciju za duže trajanje baterije, pametno "doziranje" potrošnje čak i dok spavate, odličnu optimizaciju radne memorije i harmoničan rad svih funkcija.

 

Naručite!


 

 

Save

Save

Save

Save

Save