Grafički dizajn

Logo Dizajn

Naša firma se do sada trudila da profesionalno usluži veliki broj klijenata u oblastima kreiranja vizuelnog identiteta, svih elemenata koje podrazumijeva: logo, knjiga grafičkih standarda, vizit karta, memorandum…

Logo je osnov za početak vašeg poslovanja i život vaše firme. Pravilan odabir logotipa i vizuelnog identiteta je osnov za uspješno poslovanje. Ukoliko želite raditi na marketingu, ovaj aspekt nikako ne smijete zanemariti.

Svjetsko tržište i dizajn trendovi donose određena pravila pri kreiranju logotipa i odabiru boja. Zbog toga je bitno da izradu logotipa prepustite profesionalcima.

Print Dizajn

Print dizajn vizit kartica, postera, city light-ova, bilborda, postera, plakata, flajera, brošura, jelovnika, foto albuma, pozivnica je nešto što je potrebno u poslovanju svake firme.

Dizajn se radi u skladu sa vizuelnim identitetom svakog preduzeća i u skladu identitetom marketing kampanje koju želimo pokrenuti.

Zbog toga je bitno u cijelu priču uključiti i dizajn web stranice ili pojedinih elemenata, kako bi kampanje bile dovoljno dobro predstavljenje i povezane sa online promocijom.

Kreiraćemo za Vas jedinstven, kreativan i efektan logo u koraku sa trendovima koji će se potrošačima urezati u podsvijest

Nudimo izradu kompletnog grafičkog rješenja indentiteta firme koja se predstavlja na tržištu

Nudimo usluge izrade vizit kartica, bilborda, flajera, kataloga, plakata…

Koristimo profesionalne fotografije u pripremi vašeg print materijala