Web Dizajn

Naš web dizajn tim je do sada imao iskustvo na izradi više desetina web stranica za domaće i inostrano tržište. Pratimo nove standarde, biramo ono što je najbolje i najjednostavnije za naše klijente i stvaramo proizvod koji će zadovoljiti sve kriterijume. Funkcionalnost, moderan dizajn i optimizacija za web pretraživanje su naša tri primarna prioriteta.

Preporučujemo izradu web stranica na Open source CMS-ovima kao što su WordPress, Joomla, Drupal i Magento, zbog jednostavnosti kasnijeg upravljanja od strane klijenata, stalnim razvojem sistema sigurnosti, stalnim i besplatnim update-om koji obezbjeđuje nove mogućnosti. Izrađujemo responzivne sajtove, koji se sami prilagođavaju prenosnim uređajima, odnosno prilagođavaju veličini display-a sa kojih se stranice otvaraju.

Obezbjeđena podrška

– Firma NF-tel d.o.o. pruža tehničku podršku za sve izrađene web stranice 5 radnih dana u sedmici u periodu od 08.00 do 16.00 časova. Napredne usluge održavanja se dodatno naplaćuju.

Sajtovi za mobilne telefone i tablete

– Izrađujemo responzivne sajtove, koji se sami prilagođavaju prenosnim uređajima, odnosno prilagođavaju veličini display-a sa kojih se stranice otvaraju.

Lektorisanje i prevod

– Tekstualni sadržaj je jako važan za SEO optimizaciju (optimizacija za pretraživače), pa naš tim ulaže velike napore kako bi sadržajno sajt zadovoljio internet pretraživače i kako bi korisnici do vas došli što lakše. Lektorisanje tekstova je bitno za vaš profesionalni nastup na webu, a prevod na druge jezike, odnosno višejezičnost sajtova prepuštamo Vama ili angažujemo profesionalne prevodioce.

Besplatno prebacivanje web stranica sa drugog web hostinga

– Vršimo besplatno prebacivanje web stranice sa drugih web hosting provajdera.

Rekonstrukcija web stranica

– Radimo rekonstrukciju postojećih web stranica uz popust, kao i podizanje web stranica na nove verzije CMS-ova.

Vršimo profesionalnu izradu web stranica koristeći popularne open source CMS sisteme

Izrađujemo web stranice prilagodljive različitim uređajima i rezolucijama za mobilne telefone i tablete

Nudimo profesionalnu optimizaciju Vašeg sajta sa modernim pretraživačima

Obavljamo kompletnu rekonstrukciju Vaših postojećih web stranica

Consulting

Želite započeti ili unaprijediti vaše poslovanje na internetu, a za to nemate dovoljno iskustva? Naš consulting Vam može pomoći!

Sa pretpostavkom da imate korporativni identitet i da želite krenuti u izgradnju web stranice, osnova pojavljivanja na internetu je pravilan izbor web domene. Pravilan izbor itekako utiče na optimizaciju za pretragu SEO (Search engine optimization). Jedna od bitnijih stavki je i izbor ključnih riječi, koje trebaju biti pokrivene vašom web prezentacijom, a koje se biraju na osnovu imena vaše firme, vaše djelatnosti, usluga i tržišta.

Da bi vaša web stranica bila dovoljno brza i imala dovoljno prostora za nadogradnju sadržaja, potrebno je da izvršite pravilan izbor web hostinga. Web hosting Vam može olakšati samostalno održavanje web stranice, ali i neke druge stvari, kao što je npr dodavanje više domena ili kreiranje i upravljanje e-mail nalozima.

Dizajniranje web stranica za mobilne platforme nije budućnost, već sadašnja potreba iz razloga što broj korisnika interneta sa mobilnih platformi premašuje broj korisnika interneta desktop platformi.

Da bi Vaša web stranica bila dovoljno ojačana na online pretraživačima, potrebno je da je što više promovišete, kako na print materijalu, na televiziji u novinama, tako i na drugim web stranicama i portalima. Za promociju web stranica su idealne i socijalne mreže, prije svega Facebook. Vaše web stranice je moguće promovisati besplatno, a moguće je raditi i marketing kampanje.