Enterijeri Perić

Enterijeri Perić

Firma Enterijeri Perić osnovana je u Palama 2013. godine. Od samog osnivanja bavi se proizvodnjom pločastog i namještaja od punog drveta. 2016. godine firma upotpunjuje svoju ponudu i svoj razvoj usmjerava na dizajniranje i opremanje enterijera, uključujući sve savremene metode, od idejnih rješenja, 3D vizualizacije do krajnje izrade.

Enterijeri Perić svoj uspješan razvoj temelje na edukaciji zaposlenih i ulaganju u savremene mašine koje omogućavaju izradu zahtjevnih elemenata. Kontinuiran kvalitet, moderne ideje i dizajn, funkcionalnost, garancija kvaliteta, brza izrada doveli su do toga da firma Enterijeri Perić bude prepoznata kako na domaćem tako i na stranom tržištu.

Tim firme u mogućnosti je da za klijenta izradi kompletan projekat enterijera od uzimanja dimenzija, snimka postojećeg stanja, preko izrade idejnog rješenja i 3D vizualizacije, do završne izrade namještaja. Posebnu važnost u izgledu i kvalitetu namještaja daje završna ručna obrada svakog elementa namještaja. Tokom izrade svakog projekta kombinuju se želje i potrebe kupca, inovativna tehnologija, moderni i kvalitetni materijali i stručnost osoblja.

Slični Projekti